Privat Träning

Allt du behöver veta om att

KURSER | TRÄNA

REGELBUNDET

Vår padelkurs på Projcon Padel, där vi erbjuder en spännande möjlighet att utforska och förbättra dina padelfärdigheter. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som strävar efter att finslipa din teknik, är vår kurs utformad för att möta alla nivåer och skapa en givande padelupplevelse.

Om Cristian Cuevas

Testa något som fungerar

Mitt engagemang för padel har drivit mig att hjälpa spelare på alla nivåer att uppnå sina mål och utvecklas i spelet.Under mina 4 år som padeltränare har jag arbetat med spelare på alla nivåer, från Juniors, nybörjare till avancerade. Jag har många timmars erfarenhet på banan och en förutom grundutbildning från PDL även en utbildning från M3 Academy Spain - Steg 1 i bagaget. 

BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV!

UTVECKLA DITT PADELSPEL MED CRISTIAN 

Teknisk Perfektion


Cristians fokus på teknik är oöverträffat. Varje rörelse, varje slag bryts ner för att säkerställa maximal precision och effektivitet.


Dynamiska Övningar


Glöm monotona rutiner! Cristians sessioner är kända för deras dynamik, med intensiva övningar som utmanar och stimulerar dig både fysiskt och mentalt.


Personlig Utveckling


Varje träningspass är anpassat efter dina individuella behov och mål. Cristian agerar som din personliga guide mot padelmästerskap